Livrare si Retur

POLITICA DE LIVRARE

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat FAN COURIER.

Taxa de transport este de 20 RON. Comenzile peste 300 de lei beneficieaza de livrare gratuita.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

POLITICA DE RETUR

Daca nu sunteti multumiti de produs, îl puteti returna in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestuia fiind rambursata, exceptand costurlie de transport.

-   Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate,  lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

-  Returul va fi expediat în ambalaje care să asigure securitatea transportului, iar costul transportului va fi suportat de catre client.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail info@kapka.ro, unde vor specifica următoarele:

-     numarul comenzii

-     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

-     cont IBAN pentru rambursare

Pentru platile cu cardul, in caz de retur/anulare, banii se restiutie doar prin refund pe acelasi card cu care a fost efectuata plata.