Maileg

Maileg

Intr-o lume a luminilor puternice, a clopoteilor si fluierelor, Maileg este un mic univers in care cutiile de chibrituri pot sa fie patuturi de soricei; printesele devin companioni perfecti la servirea ceaiului; aventurile se ivesc la o simpla plimbare in padure. Maileg este o lume in care pisicutele si soriceii sunt prieteni, iar imaginatia copilariei este cea mai de pret valoare a companiei.


Maileg este un brand de jucarii cu un design danez delicios, creat sa inspire povestile favorite ale celor mici, sa ii ajute pe acestia sa exploreze lumea simpla si pura a imaginatiei. Jucariile Maileg dezvaluie detalii delicate intr- o existenta atemporala, cu accesoriile lor minunate, numai bune pentru a fi adunate, apreciate si impartite cu prietenii si familia, timp de generatii intregi.


Maileg considera ca protejarea mediului inconjurator este un aspect extrem de important, de aceea pun un accent deosebit pe productia/sourcing-ul responsabil. La Maileg si cei mai mici pasi conteaza, si prin asigurarea gandirii potrivite a angajatilor si partenerilor, ceea ce reusesc sa faca in momentul prezent, poate fi facut si mai bine in viitor.Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă